Vi bygger det kommunistiska ungdomsförbundet!

Innehåll

Åk på kommunisternas sommarläger!

Kommunistiska Partiets sommarläger hålls mellan den 23-29 juli. Har man inte möjlighet att åka hela veckan går det också bra att bara åka några dagar, praktisk info om anmälan och priser finns på: http://www.kommunisterna.org/organisation/sommarlagret

Det är inte en slump att Kommunistiska Partiets sommarläger ibland kallas en försmak av socialismen. Under en veckas tid bor vi tillsammans och skapar den tillvaro vi vill ha. Omgivna av likasinnade kamrater från hela landet blir samtalen utvecklande och vänskapsband knyts för livet.

Bad bollsport och blåbär är några av mina starka intryck, men det finns möjlighet till aktiviteter som passar alla intressen. Högklassig underhållning av olika slag erbjuds varje kväll. Alla stämband och instrument som följer med till lägret har chansen att under veckan hitta sammanhang att framträda med på en av veckans höjdpunkter ”öppna scen”.

För den som önskar fördjupa sig i något ämne erbjuds en rad utmärkta kurser och föredrag. Oavsett så uppkommer goda politiska samtal i kök, på badstränder och gräsmattor. Framåt två på natten kring lägerelden brukar tankarna flöda än mer fria och ingenting är heligt, men kan vara väl så intressant.

För min egen del har lägret genom åren varit avgörande för det politiska självförtroendet och den sociala del av RKU-medlemskapet det gett. Om vi blir många som åker och får med oss vänner och sympatisörer är jag övertygad om att årets läger kan bli en viktig del av vårt förbundsbyggande. Vi ses i Lysestrand kamrater!

Felix Falk

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion