Vi bygger det kommunistiska ungdomsförbundet!

Innehåll

Konferenser inleder hösten

Som en rivstart på höstens arbete samlar RKU till distriktskonferenser de kommande helgerna. På våra distriktskonferenser träffas lokalorganisationer och medlemmar för att tillsammans prata om vårt kommande arbete, diskutera utvalda politiska ämnen och ha det väldigt roligt. RKU består idag av fyra distrikt: norra, östra, västra och södra. Varje distrikt utgörs av dess lokalorganisationer och enskilda medlemmar.

Under konferenserna nu i augusti-september kommer vi bland annat tala om EU; hur det fungerar och vad som ledde till att Sverige gick med för 18 år sedan, samt hur vi kan nå ut med vårt EU-motstånd. Vi kommer också tala om vår planerade brigadresa till Ecuador nu i december. Där ska vi delta på Världsungdomsfestivalen som är ett antiimperialistiskt arrangemang för ungdomsorganisationer från hela världen. På konferensen kommer vi också ha ett utåtriktat arrangemang i form av torgmöte där vi kommer brännmärka imperialismen. Dels utifrån ett internationellt perspektiv där vi säger “Nej till krig mot Syrien” och dels utifrån ett nationellt där vi säger “Nej till svenskt deltagande i NATO”.

Alla medlemmar, sympatisörer och intresserade är välkomna att delta på dessa konferenser. Är du inte medlem men känner att du vill veta mer om oss och vår politik är detta ett ypperligt tillfälle till att få svar på eventuella frågor och samtidigt träffa många trevliga personer.

De olika konferenserna hålls på följande datum och platser:

Södra distriktet
31/8-1/9
Kristianstad

Norra distriktet
7-8/9
Sundsvall

Västra distriktet
21-22/9
Göteborg

Östra distriktet
21-22/9
Stockholm

Alla konferenser börjar kl 10.00 på lördagen.

För att anmäla dig eller för mer information, hör av dig till RKUs förbundscentral.
Hoppas vi ses!

Förbundscentralen
rku@rku.nu
031-244417

Centralstyrelsen

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion