Studera, kämpa, lär!

Innehåll

Distriktskonferenser inför valåret

Helgen den 8-9 februari samlas RKU-medlemmar i hela landet i sina distrikt för att svetsas samman inför årets hårda politiska arbete.

I RKU anordnar vi distriktskonferenser två gånger per år, en gång på våren och en gång på hösten. Under konferenserna samlas medlemmar från alla lokalorganisationer, och enskilda medlemmar, inom sina distrikt för att träffas och diskutera vår politik.
RKU består idag av fyra stycken distrikt: Norra, Östra, Västra och Södra.

Konferenserna är också öppna för dig som är nyfiken på RKU och vill veta mer.

Vårens konferenser kommer att präglas av årets politiskt heta potatisar: valen. Vi kommer bland annat diskutera hur vi kommunister ser på val i allmänhet, öva oss i att argumentera för vår politik, och mycket annat.

Kostnaden för att delta är 100, respektive 200, kronor. 100 kr för arbetslösa och grundskole- och gymnasiestuderande, och 200 kr för arbetare och högskolestuderande. I priset ingår mat under hela helgen och sovplats.

Reseersättning betalas också ut för resekostnaden till konferensen. För att få full reseersättning ska biljetterna köpas senast två veckor innan konferensen, det vill säga den 25 januari. Biljetter köpt efter utsatt datum ersätts enbart med halva kostnaden.

För att anmäla ditt intresse, få svar på frågor eller om du behöver hjälp med att boka biljett: hör av er till rku@rku.nu

Konferenserna kommer att hållas på följande orter:

SÖDRA
Malmö

VÄSTRA
Göteborg

ÖSTRA
Norrköping

NORRA
Sundsvall

» Facebook-event

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion