Studera, kämpa, lär!

Innehåll

Kom på konferens nu i helgen!

I helgen anordnar RKU:s fyra distrikt konferenser på olika orter i landet. Den som är intresserad av RKU hälsas varmt välkommen att delta.

En gång per termin anordnar RKU distriktskonferenser. Då samlas alla lokalorganisationer och medlemmar inom ett distrikt för att träffas och dels diskutera politik och stärka förbundets arbete, och dels för att genom sociala aktiviteter ha roligt.
I helgen har det blivit dags för denna termins konferens som markerar starten på höstens arbete. På konferensschemat står bland annat lansering av RKU:s nya utåtriktade material samt en inledande diskussion om hur vi kan organisera fler tjejer i den kommunistiska ungdomsrörelsen, samt mycket mer.

RKU är uppdelat i fyra distrikt: norra, östra, västra samt södra. Konferenserna kommer att hållas på följande orter:

Norra: Umeå
Östra: Stockholm
Västra: Göteborg
Södra: Malmö

Konferenserna är öppna för RKU:s medlemmar och sympatisörer. Är du inte medlem men är intresserad av RKU:s politik och vill veta mer hälsas du därför varmt välkommen.
För konferensschema, mer information, frågor kring anmälan och bokning av eventuella resebiljetter: ta kontakt med vår förbundscentral genom att ringa 031-244417 eller mejla rku@rku.nu

Hoppas vi ses i helgen!

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion