Socialismen är framtiden - framtiden är vår!

Innehåll

Åk på sommarläger!

Under vecka 29 kommer Kommunisterna att anordna sitt årliga sommarläger i Lysestrand, utanför Lysekil. Vilket kommer att inbära en vecka i solidaritetens tecken. Vi kommunister vill under en veckas tid ge en försmak av något annat, något bättre, och mer utmanande.

Det kommer att bli en händelserik vecka med flera intressanta föredrag, kurser samt mycket god mat. Lägret erbjuder det bästa av två världar, en avslappnande semester i kamratlig miljö kombinerat med utvecklande diskussioner och gemensamma aktiviteter.
Ni kan välja mellan att bo i egna medhavda tält eller för den som vill sova i en vanlig säng så finns det ett antal inomhusplatser.
Det enda du måste bidra med under lägerveckan är att göra t.ex. ett kökspass. Resten av tiden är du fri att spendera hur du vill om du vill gå på föredrag, eller bara ligga i solen och läsa en bok avgör du själv. Under kvällarna kommer det att erbjudas underhållning i from av olika uppträdanden. Det finns i anslutning till lägerområdet en fin badplats med sköna bohusklippor.
De föredrag som kommer att hållas är bland annat av Nadja Lundberg RKU:s förbundssekreterare som kommer att berätta om sin resa genom Latinamerika, samt Kommunistiska partiets ordförande Robert Mathiasson vars föredrag kommer att handla om arbetarklassen och nationen i 2000-talets Sverige.

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion