Vi bygger det kommunistiska ungdomsförbundet!

Innehåll

RKU i kampanj mot EU

För oss i Revolutionär Kommunistisk Ungdom har EU-motståndet alltid varit en viktig del i kampen mot kapitalismen. Vi säger att EU är lagstadgad högerpolitik och vi lyfter därför kravet att Sverige ska lämna EU.

Klistermärke: Här slänger du ditt röstkort
Klistermärke: Här slänger du röstkortet
Klistermärke: Sverige ut ur EU
Klistermärke: Sverige ut ur EU
Flygblad: Fem skäl att inte rösta
Flygblad: Fem skäl att inte rösta

I vår kommer vi översköljas av en massiv propagandakampanj vars uppmaning kommer vara: rösta i EU-parlamentsvalet. Som enda ungdomsförbund säger vi tvärtom, rösta inte! Gör en aktiv motståndshandling och visa vad du tycker om det odemokratiska EU: bojkotta valet! Genom ett lågt valdeltagande kan vi, det svenska folket, visa överheten att deras union och deras politik inte har någon legitimitet.

Vi kommer bedriva en landsomfattande bojkottskampanj där vi uppmanar alla att slänga sina röstkort och genom den handlingen visa sin avsky mot EU. Genom torgmöten, bokbord, affischering och klistermärksuppsättning samt mycket mer, kommer vi göra allt vi kan för att peka ut EU som det högerprojekt det är.

Vill du komma med i kampen mot EU och för ett annat samhälle? Vill du att hjälpa till att sprida vårt material? Vill du att RKU kommer till din skola och pratar om EU och vår politik? Ta kontakt med vår förbundscentral på telefon 031-244417 eller via mejlen rku@rku.nu.

Bli medlem i RKU!

RKU är ett revolutionärt ungdomsförbund för arbetar- och vänsterungdomar.
Vi tar kamp mot kapitalismens utsugning och imperialismens krig. Vi säger att socialismen är framtiden.
Vill du arbetarpolitik och socialism? Kom med oss!
Läs mer

RKU i aktion